top of page
  • freiaj

5 tips til mere ro

Opdateret: 16. mar. 2023

Hverdage er der flest af - og til tider kan de være travle og fyldt med mange planer og gøremål. I denne post kommer jeg med 5 forslag, som du kan inkorporere i din hverdag for at opnå en større oplevelse af indre ro.







Der findes mange ting du kan gøre for at skabe ro hos dig selv. Du er naturligvis først nødt til at finde ud af hvad indre ro betyder for dig; Hvordan føles din krop, hvordan snakker du til dig selv og din omverden og hvad vælger du at rette din opmærksomhed mod når du netop har ro inde i systemet? Disse forslag kan bruges kortsigtet men du kan også lave rutiner ud af dem.


"Hvordan føles din krop, hvordan snakker du til dig selv og din omverden og hvad vælger du at rette din opmærksomhed mod når du netop har ro inde i systemet?"

Når du først er klar over hvordan det egentlig føles at være dig, når der er ro i systemet, bliver det også nemmere at genkende når du så også føler der er ro. På denne måde kan du samtidig også blive opmærksom på hvad der hjælper med at skabe ro hos dig. Hvis det ikke allerede er en rutine - så kan det måske blive til en?


5 forslag du kan forvandle til rutiner


1. Gå en tur i naturen. De fleste kender til at føle en særlig ro når de går en tur i skoven. Det er der en helt særlig grund til. Set ud fra et kvantefysisk perspektiv udsender træer fx. mere harmoniske elektromagnetiske bølger og dette kan gøre at du netop føler dig mere rolig ude i skoven.

2. Lav vejrtrækningsøvelser. Dette kan hjælpe med at bringe ro til dit nervesystem.


3. Skriv dagbog. Her kan du fx. skrive dine drømme og ideer eller positive skriveøvelser der træner hjerne-musklen.

Nogle gange kan vi gå rundt med en masse tanker uden rigtigt at komme ud med dem. At skrive en dagbog kan netop hjælpe med at lukke nogle af tankerne ud. Der er ingen rigtig måde at føre dagbog på. Hvis du ikke er vant til at skrive dine tanker ned kan det godt føles mærkeligt eller unaturligt i begyndelsen.


4. Sæt intentionen for dagen i morgen allerede nu - hvorfor vente? Hvad kan du gøre allerede nu som gør din dag bedre eller lettere imorgen? Det kan være en lille ting som at lægge tøj frem til i morgen, pakke en lille snackpose eller bruge (maks) 5 min på at rydde op i dit hjem på ét område du har udvalgt.


5. Vær kreativ. Har du en hobby/fritidsinteresse som du elsker at bruge tid på? Find tid til den i hverdagen hvis muligt. Planlæg det evt. hvis det vil gøre det nemmere og mere overskueligt at sætte tid af til det.



Hvilket forslag vil du prøve af?


16 visninger0 kommentarer

Comentários


bottom of page